Salamichips

Gott fredagssnacks! Dippa gärna i något, idag kör vi koriander och chili smak

Salamichips:

Lägg tunna skivor salami på bakplåtspapper. Tillaga högt i ugnen c 3-5 min på 200 grader. Salamin skall inte få färg. Ta ut och låt svalna.

Koriander och chili dipp:

Blanda creme fraich, hackad koriander (gärna färsk men torkad funkar också), torkade chiliflarn, svartpeppar och flingsalt

 

Hoppas ni haft en lika fantastisk fredag som vi. Detta vädret är svårslaget!

Annonser

2 thoughts on “Salamichips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s