Bästa lchf pannkakorna

Bäst pannkakorna hittills tror jag minsann! Mandelmjölet påminner smaklökarna en aning om mandelmassa och dom hade passat lika bra till efterätt med grädde och bär som dom gjorde till frukost med kesella och bär

Wilma 5 år ville inte ha sylt till för då kände man inte smaken lika bra, bra betyg 😉

c 3 portioner

  • 3 dl mandelmjöl
  •  50 g kokosolja
  • 4 ägg
  • 2 dl mjölk
  • 3 tsk fiberhusk
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1/2 tsk salt

Blanda mjöl, ägg och mjölk och vispa smeten klumpfri. Smält kokosoljan och häll i smeten. Rör i fiberhusk, vaniljsocker och salt. Stek varje pannkaka i hälften kokosolja och hälften smör i en liten stekpanna

Inspirationen kommer från Annika Sjöös blogg http://bloggar.aftonbladet.se/shapeup/

Annonser

3 thoughts on “Bästa lchf pannkakorna

  1. Pingback: Maten dag 9 | Matprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s