Kycklinggryta

Idag blev det en mycket god kycklinggryta till middag. Gick på nolltid att göra men det var ju för att jag redan hade gjort en middag. Jamies paprika gryta är en rätt som ofta återkommer hos oss. God, lättlagad och smidigt att göra mycket av samtidigt. Det blir massa vätska när man gör den och denna gången sparade jag den som blev över och frös in. Det blir en ny rutin

Fräs kyckling och broccoli. Häll på vätskan och låt puttra c 15 min. Servera med färsk koriander och cayennepeppar på toppen. Ett kokt ägg slank med idag också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s