Nötcreme, en nyttigare variant

Laga, njut och försök att inte äta upp hela burken på en gång. Jag önskar er lycka till, ni lär behöva det😉

  • 125 g hasselnötter utan skal
  • 2 msk kakao
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1-2 msk kokosolja
  • sötning efter smak, tex stevia, honung

Mixa hasselnötterna 5-10 min i matberedare. Först smulas dom sen börjar dom bilda en massa. Tillsätt kakao, vaniljpulver, lite sötning och lite kokosolja. Mixa ett tag och smaka av. Tillsätt mer sötning om det behövs och mer kokosolja om du vill ha den lösare. Tänk på att den stelnar av att stå kallt i kylen. Häll upp på burk och förvara i kylen

 

3 thoughts on “Nötcreme, en nyttigare variant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s