Kyckling med persikosalsa

Denna salsan har nog blivit sommerns mest gjorda tillbehör. Söt, stark och lite annorlunda. Resterna från en middag blev topping till en kyckling och vips så hade vi ännu en supergod middag med minimala insatser

  • Kyckling
  • Salt
  • Peppar
  • Rapsolja
  • Persikosalsa, ni hittar den här

Bryn kycklingen runt om i rapsolja. Salta och peppra. Tillaga sen i ung tills den blir genomstekt, 70 grader. Jag hade ugnen på 150 grader och det tog c 15 min.

Låt kycklingen svalna något och skär den i skivor. Toppa med perioskosala och servera ljummen

 

Vi serverade salsan tillsammans med vitlöksbröd som tilltugg till fördrinken på kräftskivan och det var ännu ett lyckat användningsområde

Ljuskopp galej från ikea är perfekta att ha och servera i. Trevligt att få en egen skål med sallad, salsa eler sås. Kostar 9 kr för 4 st

 

 

 

One thought on “Kyckling med persikosalsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s