Bloggtips – Matplatsen

Hos denna snygga donna hittar man så mycket gott!! Ni får två av mina favoriter igen om ni missat att göra dom. En helt gudomlig sås och en efterrätt man bara måste älska. Snälla lova mig att ni testar dessa två. Båda är busenkla att göra. Tårtan passar perfekt som midsommar tårta!

http://www.bloggfamiljen.se/matplatsen/

Bilderna är lånade från Victoria

Koka upp i en kastrull:

  • 1 msk smör
  • 1 msk fransk senap
  • 2 msk soya
  • 1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl creme fraiche

Jag använde såsen till detta recept från samma blogg men den passar till vad som helst https://lisasgodbitar.wordpress.com/2012/05/13/kyckling-i-kramig-gronpepparsas/

  • 100 g färska jordgubbar
  • 3 dl vispgrädde
  • 200 g naturell färskost
  • 3 äggulor
  • 2 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1/2 krm salt
  • 1 paket singoalla cheesecake
  • Garnering jordgubbar

Mosa jordgubbarna. Vispa grädden. Vispa ihop färskost, äggulor, socker, vaniljsocker och salt i en separat bunke. Vänd i grädden och jordgubbarna

Krossa kakorna grovt. Varva glassmeten med kaksmulorna och i en form täckt med plastfolie. Låt stå i frysen minst 5 tim.

Ta fram tårtan 10 min innan den skall ätas. Servera med färska jordgubbar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s