Remouladsås

Enligt Åse så är detta den godaste remouladsåsen hon smakat. Det kan faktist vara min bästa med, oj va god den blev!

På tallriken ligger också torsk som jag vände i ägg och panerade i pofiber, mandelmjöl, salt och peppar

Remouladsås

  •  0,75 dl majonnäs
  •  0,75 dl creme fraiche
  •  ½ dl hackad ättiksgurka
  •  2 msk kapris
  •  2 msk finhackad syltlök
  •  1 tsk limesaf
  • t 1 krm salt och vitpeppar
  •  ½ tsk curry
  • 2 krm gurkmeja

Hacka och blanda allt och förvara i kylskåp i 1-2 timmar innan.

Annonser

5 thoughts on “Remouladsås

  1. Pingback: Gamla favoriter | Lisas Godbitar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s