Mynta & fetaost röra

Denna röra har jag gjort tidigare med basilika. Mynta passade precis lika bra i, kanske ännu bättre. Tidigare använde jag mynta enbart till mojito men det är ju riktigt gott i mat och bakverk också

På tallriken ligger också en grönsaksomelette och serrano skinka

Mynta & Fetaost röra

  • 1 smulad fetaost
  • 2 msk creme fraich
  • 10 mynta blad
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • c 1 msk olivolja

Mosa ihop allt och låt stå och dra en stund

Grönsaksomelette

  • 3 ägg
  • 1 finhackad paprika
  • 1 finhackad tomat
  • 1 knippe finhackad salladslök
  • salt
  • peppar
  • 3 msk vatten

Rör ihop ägg och vatten. Krydda och lägg i grönsakerna. Stek i smör/raps olja på medeltemperatur tills den stelnat

 

Annonser

3 thoughts on “Mynta & fetaost röra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s