Gratinerade kronärtskocksbottnar

Jag har förstått att alla inte gillar kronärtskocka, mycket märkligt om ni frågar jag. Jag älskar det. Här har jag använt bottnar på burk och fyllt och gratinerat. Gott tillbehör till middagen

  • Kronärtskocksbottnar
  • Pesto
  • Riven ost

Fyll bottnarna och strö över riven ost. Gratinera högt i ugn 5-10 min på hög värme

Annonser

4 thoughts on “Gratinerade kronärtskocksbottnar

    • Ja då måste du prova! Prova både detta och ät den som den är. Absolut är godast att köpa en hel färsk och koka den. Sen äter man ”bladen” och doppar i smör och salt. Till slut är det bara botten kvar och den lägger man en klick smör och lite salt på. Det är vansinnigt gott! Lite pilligt men googla så får du upp bilder på vad man äter och vad man tar bort. Värt besväret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s