Kyckling i krämig grönpepparsås

Enligt Victoria  så är detta kanske ett av hennes mest uppskattade recpet. Och visst var det gott! Rätten, och absolut såsen, kommer jag göra fler gånger. Såsen var bara såååå god

3-4 port:

Bena ur

  • 1 grillad kyckling

Koka upp i en kastrull:

  •  1 msk smör
  •  1 msk fransk senap
  • 2 msk soya
  • 1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
  •  2 dl vispgrädde
  • 2 dl creme fraiche

Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar. Och har man jättebråttom kan man gå vidare direkt)

Så långt kan man alltså förbereda. Värm sedan i ugn, 225 grader ca 15-25 min (beroende på hur kall rätten är när den åker in i ugnen, känn efter så den blivit varm i mitten!) och servera med ris eller en god sallad!!

Annonser

3 thoughts on “Kyckling i krämig grönpepparsås

  1. Åt igår kväll kyckling med grönpepparsås, det var helt OK, men jag tror att såsen är godare med köttbullar än med kyckling.
    Du vet, smaken är som…….:)

    Kram

  2. Pingback: Bloggtips – Matplatsen | Lisas Godbitar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s