Pastasås med salami & grönpeppar

Igår åkte alla kylens rester ner i stekpannan och utan att tänka eller provsaka så blev det en grym pastasås. Ibland har man tur!

Nästa gång handlar jag ingredienserna om dom inte finns som rester, denna skall absolut göras igen

  • Pepparsalami
  • Skinka eller/och färdiggrillad kyckling (jag hade båda)
  • hel grönpeppar
  • svartpeppar
  • salt
  • soya
  • frysta broccolibuketter
  • grädde
  • gullök
  • smör

Smält en klick smör och fräs finhackad lök mjuk. Lägg i strimlor av salami, skinka och kyckling. Fräs en stund och häll på grädde. Mortla grönpeppar grovt. Krydda med peppar, salt och någon droppe soya och låt puttra några minuter. Lägg i broccolibuketterna och låt det puttra lite till. Servera med valfri pasta vi körde low carb varianten shirataki nudlar

Annonser

One thought on “Pastasås med salami & grönpeppar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s