Lax med rosmarin & apelsin

En ny smak kombination på laxen idag, alltid trevligt. Och väldigt gott blev det! Smidigt att göra mycket av så perfekt rätt till buffe bordet

  • Lax i bit
  • Flingsalt
  • Peppar
  • Smör
  • Apelsin
  • Rosmarin

Lägg en laxbit i en ugnsfast form. Salta och peppra. Tillaga tills den blir klar c 15 min på 175 grader. Smält smör och bryn det lätt. Lägg i grovt hackad rosmarin, fin rivet apeslsinskal och lite apelsinsaft. Häll smöret över laxen

Tips! Gillar man inte apelsin i maten hade nog citron funkat bra också

 

 

Annonser

One thought on “Lax med rosmarin & apelsin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s