Matjesill med brynt smör

Detta var bara en av alla godsaker som stod på påskbuffen i år. All god mat tillsammans med det trevliga sällskapet gjorde påsken lika trevlig som väntat

  • Matjesill
  • Kokt hackat ägg
  • Gräslök
  • Rödlök
  • Smör

Lägg matjesill på ett fat. Toppa med ägg, gräslök och rödlök. Bryn smör i en kastrull och låt svalna. Häll över sillen innan servering

Varmröktlax tårta, en favorit i repris https://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/04/25/pask-och-fodelsedagskalas/

Bästa snapsen med mynta och citron, direkt från frysen https://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/07/25/snaps/

Killarna stod för den obligatoriska kvälls grillningen i ett kallt men fint påskväder

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s