Ingefära & koriander sill

Igår blev det ett experiment som gick ut på att blanda två av mina favoriter. Den svenska sillen med favoritsmaker från asien. Succe! Detta blir påsksillen i år

  • I burk 5-min sill (c 400 g)
  • 1 dl creme fraich
  • 1 tsk majonäs
  • 1-2 msk riven ingefära
  • 2 msk hackad koriander
  • 1 röd chili utan kärnor
  • 2 salladslökar
  • salt
  • peppar

Blanda en röra av allt utom sillen, smaka av. Låt sillen rinna av ordentligt och vänd i den. Låt dra minst nån timme, gärna över natten

Denna pepparrot och senapsill kommer dock alltid vara nr 1 för mig. Går inte att fira jul, påsk eller midsommar utan den https://lisasgodbitar.wordpress.com/2009/12/23/senap-och-pepparrotssill/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s