Kycklingpytt med curry och bladspenat

Fick frågan om fettsnål och billig mat och det blev det ju faktiskt idag. Kycklingpytten blev riktigt god med smak av curry och mycket hetta, älskar stark mat! Gör man inte det kan man bara utesluta chilin. På tallriken hamnade också en stekt cabanoss 98% kötthalt

  • 2 kycklingfileer
  • 1 gul lök
  • 1 röd chili
  • curry
  • paprikapulver
  • salt
  • peppar
  • 3 nävar fryst bladspenat
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • rapsolja

Skär kycklingen i bitar och finhacka lök & chili. Fräs i rikligt med rapsolja. Krydda med massa curry och lite paprikapulver, salt och peppar. Lägg i bladspenaten och stek en stund till. Smula i buljongen och häll över vattnet. Låt puttra 5 min

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s