Pizza, low carb

Igår blev det pizza till middag, gott! Praktisk också då man kan slänga på vad man har hemma. Jag älskar att toppa med färsk sallad efter den är gräddad, gärna ruccola

Pizzadeg 2 plåtar

  • 8 ägg
  • 8 msk vatten
  • 3 dl kokosmjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 8 tsk fiberhusk
  • 4 tsk bakpulver
  • 4 msk oregano
  • 2 tsk salt

Vispa ägg poröst. Rör i vatten. Blanda de torra ingredienserna och rör sedan i. Kavla ut på en plåt/bakplåtspapper penslad med olja. Använd plastlim mellan då degen är kletig. Tilllaga 7 min 200 grader. Ta ut och topppa med valfri topping och tillaga c 10 min i ugn

Topping innan gräddning:

  • Passerade tomater
  • Riven prästost
  • Skinka
  • Soltorkade tomater + marinaden
  • Feferoni
  • Hackad bladpersilja
  • Skivade tomater
  • Gröna oliver

Topping efter gräddning:

  • Ruccola
  • Olivolja
  • Flingsalt
Annonser

3 thoughts on “Pizza, low carb

  1. Pingback: Tacos x 2 | Lisas Godbitar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s