Isterband smulor

Jag har en slags hatkärlek till isterband. Älskar smaken men klarar inte av det hårda skinnet och tycker den är för grovmalen.

Isterband smulor har jag dock ingen hatkärlek till, endast kärlek 😉 Detta är riktigt gott. Passar utmärkt till fisk eller toppa en krämig soppa med

Dela isterband på mitten. Dra loss skinnet och smula resten. Stek tills det får färg och blir knaprigt

Igår stekte vi abborre och toppade med detta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s