Friterad kapris

Gårdagens biffar var toppade med friterad kapris. En helt genialisk uppfinning för oss kapris älskare! Detta kommer jag göra ofta till allt möjligt. Passar ju till biffar, torsk, kyckling, omelette, soppor…ja till allt helt enkelt

  • kapris
  • rapsolja

Häll i rapsolja i en kastrull, nån cm högt. Hetta upp, man kan använda termometer men jag brukar börja fritera precis när det börjar bubbla. Lägg i kapris och sänk värmen lite, det skall fortfarande bubbla. Låt ligga tills kaprisen tar färg, tog c 5 min för mig. Ta upp med hålslev och låt torka på hushållspapper. Oljan blir varm! Låt svalna innan ni häller ut den

Inspirationen kommer från denna blogg, tack! http://matrepubliken.se/

Annonser

6 thoughts on “Friterad kapris

  1. Pingback: Torsk med brynt apelsinsmör | Lisas Godbitar

  2. Pingback: Veckomeny 7:2012 | På menyn

  3. Pingback: Prästostfyllda biffar med friterad kapris | På menyn

  4. Pingback: LCHF Recept: Prästostfyllda biffar i gräddsås | LCHF Recept.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s