Wokad spenat med ris och kyckling

Låt er inte avskräckas av den mindre snygga bilden. Detta var hur gott som helst! Vill ni hålla det helt lchf kan ni byta ut fullkornsriset mot riven blomkål eller bara skippa det. Perfekt rätt att göra på rester

  • 2 nävar bladspenat
  • 1 röd chili
  • 2 scharlottenlök
  • 1 kycklingfile (stekt)
  • 1 dl fullkornsris (kokt)
  • kokosolja
  • rapsolja
  • 1 msk jordnötssmör
  • flingsalt
  • peppar

Hetta upp kokosolja och fräs hackad bladspenat, chili och lök. Strimla kyckling och fräs med. Lägg i riset. Krydda med salt och peppar och lägg upp. Rör ut 1 msk jordnötssmör med några droppar rapsolja för att få den lite tunnare. Lägg en klick på pytten

 

Detta var gårdagens lunch. Vet ni vad det blir idag? Samma! Det var så gott att jag tinade en kycklingfile idag me. Resten finns det kvar av i kylen

Annonser

3 thoughts on “Wokad spenat med ris och kyckling

  1. Så gott! Wok med kyckling och jordnöttsmör är mumsigt.
    Så fin blogg du har, kollade precis igenom den lite och upptäckte att du är med i Wellness tidningen. Köpte den igår men har inte hunnit läsa den än. Ska bli kul att läsa reportaget 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s