Panerade fiskbullar med lime och chili

Dessa fiskbullar blev riktigt smarriga! Serverade med en pepperrotssås och broccoli & sparris steka i rapsolja.

Fiskbullar:

  • 400 g torsk
  • 1 ägg
  • 2 lime, saft och rivet skal
  • 1 röd chili
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • salt
  • peppar
  • pofiber (eller ströbröd)
  • rapsolja

Hacka  grovt och mixa allt utom pofiber. Forma till små bullar. Lägg pofiber och salt på ett fat och täck bullarna runt om. Stek någon minut på varje sida i rikligt med rapsolja

Pepparrotssås:

  • 2 dl creme fraich
  • 2 msk majonäs
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • 2 tsk dijonsenap
  • salt
  • peppar

Rör ihop och servera

Pofiber ser ut såhär och finns i vanliga mataffärer. Används istället för ströbröd för oss som vill hålla kolhydraterna borta

Annonser

6 thoughts on “Panerade fiskbullar med lime och chili

  1. Hej!
    Vi hade detta recept som inspiration när vi gjorde våra biffar idag. Jag hoppas det var okej att jag lade ut det på min blogg, jag länkade givetvis!
    mvh
    Carin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s