Palsternacks pure

Underbart gott tillbehör till kött!

Meny: Oxfile med vitlökssmör, palsternackspure med rostade pinjenötter och pestodressing

Palsternackspure:

  • palsternacka
  • scharlottenlök
  • grädde
  • smör
  • salt
  • peppar
  • muskotnöt

Skala och hacka palsternacka och scharlottenlök. Lägg i kastrull och häll på grädde så det nästan täcker. Koka ihop tills palsternackan blir mjuk. Häll av grädden men spara den. Mixa palsternacka och lök. Lägg i en klick smör. Smaksätt med salt, peppar och muskot. Häll ev i lite grädde om ni vill ha den lösare i konsistensen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s