Kycklingsallad

Inte ofta vi äter sallad till middag denna årstiden men det blev det idag. Taco kyckling fick stå för den varma biten. Lättlagat, gott och fullt av nyttigheter

Stek kyckling i rapsolja och tacokrydda https://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/09/06/tacokrydda/

Lägg valfria grönsaker på fat (våra blev rödlök, avokado, tomat,  paprika, ruccola, feferoni)

Toppa med dressing av creme fraich och sambal oelek

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s