LCHF pizza

Idag blev det pizza middag. Lchf pizza i botten toppad med ruccola och rödlök

Pizzadeg
4 ägg
4 msk vatten
2 dl kokosmjöl
4 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
2 msk oregano
1 tsk salt

Vispa ägg poröst. Rör i vatten. Blanda de torra ingredienserna och rör sedan i. Kavla ut på en plåt. Använd plastlim mellan då degen är kletig. Tilllaga 7 min 200 grader. Ta ut och topppa med valfri topping och tillaga c 10 min i ugn

Vår topping idag
Tomatpure
Riven ost
Riven julskinka
Soltorkade tomater + marinaden de legat i
Feferoni

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s