Jordärtkockspure med tryffel

Idag blev det 3 små rätter hos oss. Inte den varianten man beställer på Kina restaurang utan 3 av mina favoriträtter


1. Jordärtkockspure med tryffel

Skala och skiva jordärtskockor. Koka dom i grädde. Häll av all grädde men spara den. Mixa jordärtskockorna och häll på lite grädde i taget tills det blir önskad konsistens. Smaksatt med salt, peppar och tryffelolja. Toppa med valfritt tillbehör och ringla över olja gjord på olivolja, finhackad vitlök och basilika

Idag toppade jag med små små bitar av bacon och champinjoner frästa i rapsolja. Min favorit att toppa med är halstrad pilgrimsmussla


2. Carpaccio

http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/september/carpaccio-med-bresola.html


3. Löjrom med creme fraich, rödlök, flinsalt och nymalen svartpeppar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s