Julskinka, lchf

Julskinka! Har hon blivit tokig tänker ni som är trötta på julmaten. Det kanske jag har men jag rekommenderar er att göra detsamma

Kostar så gott som ingenting såhär efter jul och perfekt att tillaga, svalna, riva/hacka/skiva och frysa in i portionsförpackningar. Lätt och smidigt att ta fram och ha i omeletter, pajer, wok, pizza mm

Så ut och shoppa julskinka nu!

Vispa ihop ett ägg med dijonsenap. Pensla skinkan och strö över mandelmjöl eller pofiber. Tillaga i ugn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s