Burgare med bea och jalapenos

Träning – Burgare – Bastu, ingen dålig onsdagkväll det! Bearnaise istället för hamburgedressing och starka jalepenos…mmmm!

Hemligheten med grymt goda burgare är att köpa fin färs och inte steka den för länge. Skall vara rosa i mitten. Tänk på att man äter detta rått när det serveras råbiff

Stek biffar med salt och peppar
Lägg på västerbottenost i pannan när dom är klara
Toppa med bea, lök, jalapenos

Dagens sämsa: Det var helt omöjligt att låta bli att smaka på julgodiset
Dagens bästa: Ni behöver inte vänta tills på söndag med att få recept

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s