Sidfläsk

Nu kommer ett sånt där recept som ni bara måste testa. Lova mig att ni inte blir avskräckta av tilllagningstiden. Sätt in den på kvällen så är den klar på morgonen, hur smidigt som helst

1 bit rimmat sidfläsk
nymalen svartpeppar
färsk alt torkad rosmarin

Skär ett rutmönster i fettranden på fläsket. Lägg i ugnsform med fettet uppåt. Peppra och strö över rosmarin. Tillaga långt ner på 100 grader i 10 timmar (går att ta ut det från c 7 tim om ni är otåliga)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s