Knäckebröd

Äntligen ett gott lchf knäckebröd. Älskar knäcke med smör och mycket ost

2 plåtar

2 dl solrosfrön
1/2 dl krossade linfrön
1/2 dl sesamfrön oskalade
1/2 dl pinjekärnor alt pumpakärnor
4 msk fiberhusk
1 tsk salt
5 dl vatten

flingsalt

Blanda allt. Låt svälla 10 min. Det blir som en kletig klump. Dela den och lägg varje klump på bakplåtspapper och lägg bakplåtspapper över alt plastfolie överst. Pressa ut med händerna eller kavla.  Strö över flingsalt och tryck till med händer/kavel så det fastnar. Grädda i 160 grader 1 tim och 15 min. Har det inte stelnat då stäng av och öppna ugnen och låt stå på eftervärme

Annonser

One thought on “Knäckebröd

  1. Pingback: Avokadosoppa och fröknäcke | Lisas Godbitar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s