Vino Pasta tre

Igår var en poppis dag att gå ut och äta i Göteborg för vi lämnade ställe efter ställe som var fullbokat. Orutinerade som vi är hade vi inte bokat bord. Hamnade till slut på Vino Pasta tre på Berzeligatan och hade en mysig kväll med mat, vin och tjejsnacka.

Förrätten: Carpaccio på kalv. Supergod men aningen mycket citron för att vara perfekt

Huvudrätt: Oxfile med grönsaker i vin sky. God men inget extra. Köttet var tyvärr ingen 10 poängare. Rött men lite segt. Tråkigt men sista rätten vägde upp det…

Dessert: Tre sorters creme brulee, choklad, vanilj och hallon. Full pott! Choklad var helt magisk, vanilj strax efter, hallonen på tredje plats men jättegod den med. Jag mycket nöjd =)!

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s