Kyckling i vinsås

Smarrigt och perfekt att göra på vin som blivit över. En klick creme fraich till är obligatoriskt

4 kycklingfileer
1 burk hela champinjoner
1 påse steklök/smålökar
2 röda paprikor
1 näve inladga gurkor
1 röd chili
2 msk tomatpure
3 dl rödvin
2 msk färdig kalvfond
5 dl vatten
salt
peppar
spiskummin
paprikakrydda
smör

Bryn kycklingen i smör och krydda med salt, peppar, spiskummin och paprikakrydda. Lyft ur kycklingen och stek lök, chili och champinjoner ett par minuter. Lägg i parprikor, gurka, tomapure och kycklingen. Häll på vin, vatten och kalvfond och låt puttra c 30 min. Servera med en klick creme fraich

Tillbehör: nudlar/ris/potatis/pasta. Shirataki nudlar för vår del

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s