Gräddstuvad savojkål

Ëntrecoten var helt klart höjdpunkten på gårdagens middag men den finns inte så mycker recept att dela med sig av. Köp fint kött och stek det helt enkelt

Testade ett nytt tillbehör som var super. Använs som grönsaker till middagen eller altarnativ till pasta/ris/potatis

Gräddstuvad savojkål

Koka upp 3 dl grädde
Krydda valfritt (jag använde tabasco, vitpeppar, salt, muskot)
Lägg i 1/4 strimlat savojkåls huvud
Låt koka 5 min
Klart!

Savoykål ser ut såhär i affären

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s