Fläskfile med oliv och briefyllning

Här kommer receptet på middagen. Smakade mycket bra. Fyllningen kan man variera beroende på vad man gillar


Putsa en fläskfile och skär ett djupt snitt. Salta och peppara runt om och i snittet. Fyll med brie skivor och olivtapenad (http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/november/olivtapenad.html). Linda in den i seranoskinka. Bryn runt om. Tillaga i ugn 175 grader tillls innetemperaturen är 64 grader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s