Smörsteka grönsaker

Smör gör underverk för grönsakerna. Dessa hamnade på tallriken i helgen. Tillsammans med fläskytterfile, gräddsås och vitlökssmör, mums!

Hetta upp rejält med smör. Stek brysselkåk, scharlottenlök och champinjoner på medelvärme c 10 min. Salta och peppra

Till dessert blev det denna underbara choklad mousse. Denna gången använde jag 85% mild mörk choklad och smaksatte med 2 tsk start kaffe

http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/february/chokladmousse-lchfgi.html

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s