Olivtapenad

Olivtapenad är gott, nyttigt, ganska dyrt att köpa och löjligt lätt att göra själv

4 dl urkärnade gröna oliver, gärna med paprikafyllning
2 dl urkärnade svarta oliver
2 msk kapris
1 röd chili
3 msk olivolja

Mixa allt. Låt oljan rinna i under tiden mixen går. Får gärna vara lite småbitar kvar

Tillsammans med dessa underbara chips blev det fredagens tilltugg till vinet innan maten

http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/august/vasterbotten-och-peppar-snacks.html

Ikväll väntar middag och Veronica Maggio med mina kärra tjejer, längtar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s