Grädd och yoghurt mix

Dagens frukost var tillräckligt god för att klassas in som efterrätt

1/2 dl turkisk yoghurt
2 msk vispad grädde
1 tsk vaniljpulver
2 msk björnbär
4 paranötter

Mosa bären och blanda med grädde och vaniljpulver. Vänd ner det i yoghurten. Toppa med hackade nötter. Bär och nötter kan man ta vad man gillar

Lunchen åts på allum med Jessica + kids som sällskap. En grymt god lax med vitlökscreame och sallad. Det är inte så svårt som man kan tro att äta lchf ute. Restaurangerna är oftast väldigt hjälpsamma och byter ut potatis/ris/pasta mot grönsaker

En annan lunch favorit är sashimi (sushi-ris)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s