Rostad brysselkål

Idag tillagade jag brysselkål i ugnen för första gången och det blev mycket godare än kokt!

Köttfärssås, lchf nudlar och en klick creme fraich till det. Min köttfärssås smakar aldrig samma men lyckas alltid bli god, perfekt med rätter där man kan slänga i vad man har hemma

Rostad brysselkål

Skär av nedre delen (om det behövs) och ta bort fula blad. Lägg i form. Smält smör och häll över. Salta och peppra. Tilllaga i ung 25 min på 200 grader

Tips! Nästa gång ska jag testa att pressa lite vitlök i smöret, tror det hade passat bra

Min köttfärssås innehåller alltid:

Nötfärs/blandfärs
tomatpure
salt
peppar
lök
krossade tomater
dijonsenap
soya
grädde
creme fraiche

+ vad kylen har att erbjuda. Jalapenos eller feferoni är favoriter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s