Pones med osttopping

Idag testade jag ett lchf alternativ till bröd. Blev bra. Pofiber och fiberhusk hittar ni i välsorterade affärer (tex ica maxi) ibland glutenfritt

Pones 6 st
5 ägg
2 dl pofiber
1 msk fiberhusk
1 1/2 tsk bakpulver
1 nypa salt
50 g smält smör
3 msk vispgrädde
1 dl smakrik ost

Sätt ugnen på 200 grader
Smält smöret och låt svalna lite
Vispa äggen fluffiga med elvisp
Tillsätt smör och grädde till äggen
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dessa
Låt svälla 5 minuter
Klicka ut smete på bakplåtspappret
Grädda sen bröden i ca 12 minuter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s