Nötfärsbiffar med smak av blåmögelost

Dagens lunch slängdes ihop på 15 min och innehåll det kylen hade att erbjuda. Blev riktigt gott

Biffar:
nötfärs
riven gul lök
salt
peppar
dijonsenap

smör
trattkantareller
vispgrädde
soya
castello blåmögel

Blanda alla ingredienser i biffarna och forma små biffar. Stek i smör. Lägg i trattkantareller och stek en stund. Häll i grädde och några droppar soya. Klicka i osten. Låt puttra c 10 min

Tillbehör: Broccoli stekt i sesamolja och kryddad med paprikapulver

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s