Fänkål med smör och parmensan

För ett tag sen fick jag Paolo Robertos kokbok av Magnus men inte fått tummen ur att testa något. Igår fick jag det och det blev gratinerad fänkål, väldigt gott

Dela fänkål på mitten och skär i klyftor, så att dom fortfarande håller ihop. Koka 3 min i lättsaltat vatten. Häll av och lägg i form. Häll över smält smör, riven parmensan, flingsalt och peppar. Gratinera högt i ugn 10-12 min 200 grader

Till det blev det italienska köttbullar som är en återkommande favorit här hemma.Lchf nudlar till det.
Recept hittar ni här http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/february/italienska-kottbullar-i-tomatsas.html

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s