Fläskfile i grönpepparsås

Middagen blev blomkål och bacongratäng och den behöver man egentligen ingenting till. Kunde dock inte låta bli att göra detta köttet som Marie tipsade om igår. Det blev kanon, såsen smakade magiskt! Så enkelt att göra också, perfekt helt enkelt

Äter man inte lchf tror jag pasta hade varit det ulimata tillbehöret till detta, tex bandspageti

Putsa en fläskfile och skär i bitar. Bryn i smör. Krydda med salt, peppar, lökpulver och chilipulver. Stek ett par minuter och häll över vispgrädde. Lägg i c 20 grönpepparkorn. Låt puttra 1 tim.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s