Rostat bröd med sylt, på LCHF vis

Jag kan bli galet sugen på rostat bröd med sylt. Testade att plocka fram ett lchf bröd ur frysen, dela på mitten och rosta. Det gick ju utmärkt, mums! Hallonen tinade jag och rörde tills dom gick sönder, socker behövs inte. Glöm inte mycket smör på mackan

Brödreceptet hittar ni här: http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/september/lchf-brod.html

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s