Biffar med getost och pinjenötter

Söndagsmiddagen blev en riktigt hit!

Biffar med getost och pinjenötter med smörsteka kantareller och morötter&lök i ugn

Biffar:
Forma lammfärs eller nötfärs till småbiffar. Stek i smör och salta och peppra på varje sida. Biffarna skall bli precis genomstekta eller aningen rosa i mitten. Skär en skiva getost och lägg på när biffarna är klara och ska serveras. Lägg över lite rostade pinjenötter, några droppar honung och lite peppar

Morötter & lök i ugn:
Skär morötter och lök i ganska små bitar. Blanda med rapsolja, smör och timjan. Sätt i ugn 200 grader c 20 min

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s