Äggmuffins med kantareller och bacon

Idag bar det av mot öppna förskolan ”flätan”. Ett mysigt ställe att tillbringa förmiddagarna med barnen. Vi åt lunch där och det blev smarriga äggmufins, detta var mina bästa hittills. Kantareller gör det mesta godare.
Plockar man inte svamp själv finns det att köpa i konservburk som är helt ok

Äggmuffins c 12 st

7 ägg
1 dl vispgrädde
3 dl västerbotten ost
peppar
tabasco
bladpersilja
2 paket bacon
kantareller

Skär bacon i små bitar och knaperstek. Blanda ägg, grädde, ost och kryddor. Häll i muffinsformar. Lägg i bacon, stekta kantareller och hackad bladpersilja. Peta ner det lite med en sked. Grädda 175 grader 23 min

Bildregn från flätan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s