Pilgrimsmusslor med nudelwok

Shoppade nudlar från lchf butiken med 0 kolhydrater. Mycket goda!

Pilgrimsmusslor: Stek 2 min på varje sida i rapsolja med salt och peppar

Nudelwok: Hetta upp rapsolja, en skvätt soyasås och en skvätt ostronsås. Fräs hackad vitlök och chili. Lägg i strimlade morötter och rödlök. Vänd i nudlar (förkoka dom 1 min innan). Vänd ett par gånger så nudlarna blir täcka med oljan. Servera med lime och hackade jordnötter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s