Kolasås

Efterrätt igår blev vaniljglass med björnbär och hemmagjord kolasås. Mycket smarrigt. Man kan variera segheten i såsen genom att koka den olika länge. Denna kokade jag 17 min och blev lagom för att ha till glass. Kokar man den längre kan man använda den som creme på bla tårtor

2 dl grädde
2 dl strösocker
2 dl ljus sirap
2 tsk vaniljsocker

Lägg allt i en kastrull. Koka upp och låt puttra 17-25 min

Milo var med under kvällen. För det mesta satt han och skrattade som vanligt…

….men ibland ställde han sig upp och tuffade till sig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s