Det bästa jag vet

Igår tittade mamma och pappa förbi och stannade på en spontan middag. Förrätten blev det bästa jag vet. Smörstekt bröd med sikrom (hade såklart kunnat vara löjrom också), gräddfil och rödlök/gräslök.

Hade gärna fått vara ett glas bubbel till men det får vänta några veckor till…

Måste tipsa om denna frysta sikrommen igen. Köper man denna går det på cirka 100 kr totalt med alla tillbehör och räcker till 4 pers som tilltugg eller 2 hungriga. Den är absolut ett värdigt alternativ till löjrommen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s