Pestofylld fläskfile och svamp couscous

Denna fläskfile är världens enklaste och snabbaste vardagsmat, funkar lika bra med kycklingfile. Tillbehör kan man ha vad man vill

Pestofylld fläskfile
Putsa en fläskifle från ev senor och skär ett djupt snitt i mitten. Fyll med pesto. Tillaga i ugn 175 grader c 20 min

Svamp couscous
Tilllaga couscous med gurkmeja och grönsaksbuljon. Blanda med hackad purjolök, rödlök, ruccola, stekta kantareller (annan skogssvamp funkar också bra) och körsbärstomater. Ringla över olivolja smaksat med karl johan svamp, flingsalt och nymalen svartpeppar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s