Ruccola med stekta grönsaker och tryffelolja

Dagens middagsallad såg ut såhär och var väldigt smarrig

Ruccola med stekta grönsaker och tryffelolja
Lägg ruccola på ett fat
Dela champinjoner på fyra. Skär halloumi i kuber. Skär bitar av grön sparris. Stek i olivolja.
Lägg över ruccolan och ringla över olivolja med tryffelsmak (eller valfri olja)

Jag och Wilma tog oss en promenad tidigare och tittade in på en kaffe hos Jessica och Milo. Milo var lite snuvig och låg och gosade i pyjamasen. Han var på ett strålande humör och snurrade runt för fullt. Inte var det synd om honom inte

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s