Bulgursallad med seranoskinka och tryffelost

Nu har äntligen iallafall lite sol hittat till Sävedalen. Hade föreställt mig en dag med solstol, filt och en bok men det blev inte riktigt så


Dagen inledes med en grå och ruggig förmiddagspromenad


Därefter blev det lunch

Bulgursallad
Koka bulgur enl anvisning på förpackningen, tillsätt lite gurkmeja för färgens skull
Blanda en dressing (se nedan)
Rör ihop och låt svalna något.
Hacka stekt sparris, champinjoner, salladslök och avokado och tillsätt ett par matskedar bulgur

Jag brukar alltid koka mer bulgur/couscous/quinoa än jag använder. Står sig bra i kylen ett par dar så kan man snabbt tillsätta lite i en sallad och få en matig lunch eller tillbehör till middagen.

Tryffelosten hittar ni recept på i tidigare inlägg

Dagens dressing innehöll…
Olivolja
Rapsolja
Dijonsenap
Tabasco
Nymalen svartpeppar
Flingsalt
Torkade chilflarn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s