Halv åtta hos Gerd och Jonny

Då var sista kvällen avklarad! Var en rolig vecka som avslutades med att fira helt klart värdiga vinnare. Ångrar inte alls att vi ställde upp, har blivit många härliga skratt i soffan under veckan som varit. Ett minne vi bär med oss hela livet.

Vi lät väldigt kritiska till maten igår och det var ingen 10 poängare men absolut inget större fel på det heller. Blir lite speciellt är äta middag med tankarna om att man skall betygsätta den efteråt. Riktigt lika mycket analyserar man inte i vanliga fall


Förrätten var helt ok men ingen favorit. Jag äter hellre varmrökt lax eller gravad. Färskoströran var mycket god men blev väldigt mäktigt till fisken som är väldigt fet.


Huvudrätten var helt ok. Oturligt nog hamnade dom efter Mats och Kjell som hade visat precis hur torsk skall serveras så här var det lätt att bli kritisk till att fisken var kokt aningen för länge och ramlade isär, något man kanske annars inte hade tänkt på så tydligt. Såsen till var verkligen jättegod, inga annorlunda smaker men en klassiskt god vit fisksås.


Soppan smakade inte illa på något sätt men jag inte min smak av efterrätter. Jag gillar apelsin men vill hellre ha det som smaksättare än huvudingrediens.

Nu vinkar vi hej då till kändis livet och går tillbaka till att kritisera och tycker till om alla andra som ställer upp och lagar mat. Tur att man inte hört vad folk sagt om en själv hemma i tv soffan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s